Posted by IN / 0 responses

Verkeersinfo

14 June 2017

Verkeersinfo:

Beste bewoner,

Van 9 tot 15 augustus vindt Halfoogstkermis 2019 plaats in het centrum van Huldenberg. Een aantal activiteiten hebben invloed op je mobiliteit. In deze brief vind je een overzicht van de evenementen en hun impact op het verkeer.

 

6 augustus:

Opbouw tent

Verkeer: stilstaan en parkeerverbod op de parking De Kronkel.

9 augustus:

Afterwork en Huldenberg Beach
in de tent op de parking De Kronkel. (org Jeugdraad)

Verkeer: parkeerverbod rond de tent.

 10 augustus:

Foodtruckfestival en springkastelendorp

Verkeer: van 12.00 tot 20.00 uur activiteit op de parking van de Kronkel. 

11 augustus:

Wielerwedstrijd voor junioren

Verkeer: vanaf 14.00 tot 18.00 uur is er een stilstand en parkeerverbod op het parcours. Op de N253 verloopt het verkeer zoals normaal. Chauffeurs dienen plaats te maken vanaf de pilootwagen (rode vlag) tot de passage van de groene vlag. Op de rest van het parcours is er éénrichtingsverkeer met de wedstrijd mee.

Parcours Start A. Goossensstraat – de Limburg Stirumlaan – R. Borremansstraat – Klein Waverstraat – Nijvelsebaan – Breembosstraat – Neesveld – Stroobantsstraat – Koxberg – Elzasstraat – Gemeenteplein – Finish A. Goossensstraat .

14 augustus:

Wielerwedstrijd Elite zC en beloften

Verkeer: vanaf 17.00 tot 21.30 uur geld dezelfde regeling als bij de wedstrijd voor junioren.

15 augustus:

Dorpelingenwedstrijden en Fakkelloop
van 16.00 tot 24.00 uur.

Verkeer: Deze wedstrijden verlopen op een afgesloten en verkeersvrij parcours. Het is belangrijk om de nodige voorzorgen te nemen als je tijdens deze periode weg wil of bezoek wil ontvangen.

Vanaf 14 00 tot 24.00 uur zijn de volgende straten verkeersvrij:

Borremansstraat vanaf de Limburg Stirumlaan tot Gemeenteplein, Gemeenteplein, Elzasstraat tot de Van Houthemweg, de Peuthystraat tot Schonenberg,
Dreefstraat tussen de N253 en de Cahystraat, Cahystraat, E. Gilisstraat, , de Limburg Stirumlaan van N253 tot Priesterdelle, de A. Goossensstraat en parking de Kronkel.

Het volledige politiebesluit vind je op http://www.huldenberg.be/Tijdelijke_beperkingsmaatregelen

Heb je nog extra vragen kan je terecht bij Kris Philips  0473 37 62 37.

Onze excuses voor het mogelijke ongemak en de eventuele geluidsoverlast. We proberen de festiviteiten voor iedereen zo veilig mogelijk te laten verlopen en nodigen je alvast uit tot deelname aan één van de activiteiten!

Het Halfoogstteam